- Advertisement -spot_img

TAG

Eskortë

15 mijë euro për një javë shoqërim- Vajzat shqiptare, si eskorta për biznesmenë dhe sheikë të huaj, 28-vjeçarja: Ata po që janë…

Prostitucioni është një nga profesionet më të vjetra në botë, i cili vazhdon të ushtrohet edhe sot por në mënyra të reja. Ai njihet...

Të shoqëruara me biznesmenë dhe persona VIP/ Arrin deri në 2000 euro nata e vajzave që punojnë si eskorta

Prostitucioni është një nga profesionet më të vjetra në botë, i cili vazhdon të ushtrohet edhe sot por në mënyra të reja. Ai njihet...

Latest news

- Advertisement -spot_img