- Advertisement -spot_img

TAG

fakte te renda

Meta paralajmëron fakte e rënda në lidhje nga patronazhistë

Presidenti Ilir Meta ka folur rreth patronazhistëve dhe publikimin e të dhënave personale të 910 votuesve në Tiranë. Sipas Metës këto patronazhsitë kanë hyrë deri...

Latest news

- Advertisement -spot_img