- Advertisement -spot_img

TAG

FIFA. PSV

Për herë të parë, gratë dhe burrat në këtë shtet mund të luajnë në të njejtën skuadër futbolli

Duke filluar prej sezonit të ardhshëm, femrat nuk kanë asnjë pengesë rregulloreje, apo ligjore që të aktivizohen në futboll me ekipet e meshkujve. Ky është...

Latest news

- Advertisement -spot_img