- Advertisement -spot_img

TAG

Firma të paliçensuara

Firma të paliçensuara hapin rrugë mes pyllit për ta prerë, banorët e Bulqizës ngrihen në protestë

  anorët e fshatit Vajkal në Bulqize, të mbështetur edhe nga Unioni i Ekspertëve mjedisor Shqiptarë dhe nga vete eksperti mjedisor Sazan Guri, kanë protestuar...

Latest news

- Advertisement -spot_img