- Advertisement -spot_img

TAG

Followers

Sa kuriozë janë njerëzit për Rozën?! E tregon vetë ajo me shifra

Edhe Roza si gjithë ata që i kanë ca të larta shifrat në ‘Instagram’, i hedh sytë herë pas here tek numrat e shikueshmërisë...

Tea dhe Bearti s’janë më bashkë! Ja çfarë ka ndodhur

Madje së fundmi ata udhëtuan drejt Turqisë, për të kaluar disa pushime. Tean dhe Beartin i shoqëruan edhe mamaja e motra e këtij të...

Latest news

- Advertisement -spot_img