- Advertisement -spot_img

TAG

funksioni

Çfarë është Karma dhe si funksionon ?

Karma”, fjala do të thotë “veprim”, “vepër”; “punë”. Karma është një parimi, ku qëllimi dhe veprimet e një individi ndikojnë në të ardhmen e atij individi. Por ka diçka...

Latest news

- Advertisement -spot_img