- Advertisement -spot_img

TAG

Fushëmbreti

U ekzekutua në praninë e gruas së tij, urdhëri për vrasjen e Everest Çakës ka ardhur nga…(Detaje)

Shtetasi Everest Çaka kishte më tepër se një muaj që ishte kthyer nga jashtë vendit. Ai jetonte mes Shqipërisë dhe Holandës dhe pikërisht aktivitetet...

Latest news

- Advertisement -spot_img