- Advertisement -spot_img

TAG

Gerta Heta

Gerta Heta rrëfen momentin e vështirë në jetë: “Me vdekjen e saj ka vdekur dhe një pjesë e imja”

Pavarësisht angazhimeve të të dyve, përpiqen të gjejnë një ekuilibër për familjen dhe kohën e kushtuar asaj, disiplinën dhe traditat familjare, si ngrënia e...

Latest news

- Advertisement -spot_img