- Advertisement -spot_img

TAG

gishtat

Shfaqet një simptomë e re e Covid-19

Shfaqet një simptomë e re e Covid-19, problemet tek gishtat e këmbëve po përhapen në masë Ka kaluar mbi një vit dhe megjithatë ka shumë...

Latest news

- Advertisement -spot_img