- Advertisement -spot_img

TAG

gjela treg elbasan

Cili është çmimi i gjelave të detit në prag të festës së Vitit të Ri në Elbasan? (Video)

  Nga Melisa Koduzi & Halit Hidri   Viti i ri mbetet festa më e madhe dhe më popullore në Shqipëri. Pavarësisht gjendjes ekonomike në shtresa të...

Latest news

- Advertisement -spot_img