- Advertisement -spot_img

TAG

#Gjesi

Alpinistët nga Peja vendosin flamurin e Shqipërisë dhe jo atë të Kosovës në majë të Serbisë

Më 7 mars disa të rijnë nga Peja ngjitën majën më të lartë të Serbisë, kështu duke vendosur edhe flamurin shqiptar atje. Të ftuar në...

Latest news

- Advertisement -spot_img