- Advertisement -spot_img

TAG

gjuha shqipe

Matura Shtetërore/ Dalin notat e provimit të gjuhës shqipe

Rezultatet e testit të Gjuhës Shqipe janë publikuar sot. Çdo maturant, mund të shohë notën këtu.

Ministria e Arsimit publikon datat e provimeve të lirimit

Ministria e Arsimit ka publikuar datat e provimeve të lirimit për klasat e 9-ta. Provimi për lëndën e Gjuhës Shqipe do të jetë më 16...

E pabesueshme!Gjuha shqipe flitej në Italinë e sotme,sipas dokumentave të shekullit XV

Dokumenti “Salento Albania” në atlasin Pacelli (1803) e zotëruar në atë kohë nga Giuseppe Gigli dhe e verdha e një shënimi postuar më 26/02/2018...

Latest news

- Advertisement -spot_img