- Advertisement -spot_img

TAG

Golloberdë

‘Hedhim prodhimin në lumë’ Spaho me fermerët: I japim fund braktisjes në 25 Prill

Në zonat e Kreshpanjit, Golloberdës, dhe Pendavinjit në Qarkun e Korçës, braktisja nga qeveria është aq e madhe sa fermerët i hedhin prodhimet në...

Latest news

- Advertisement -spot_img