- Advertisement -spot_img

TAG

Kanibali i Guindalera

Tronditëse/Kanibali i Guindalera ushqehet 15 ditë me trupin e nënës së tij

Djali  kanibal po gjykohet për vrasjen dhe copëtimin e trupit të nënës së tij . Në një gjykatë në Spanjë u dëgjua se Alberto...

Latest news

- Advertisement -spot_img