- Advertisement -spot_img

TAG

Karma

“Karma” ngjitet në skenë për herë të parë, Anxhela Peristeri përfaqëson Shqipërinë në Eurovision

Anxhela Peristeri do të përfaqësojë Shqipërinë këtë vit në “Eurovision” me këngën “Karma”. Ajo do të ngjitet në skenën e madhe në natën e...

Çfarë është Karma dhe si funksionon ?

Karma”, fjala do të thotë “veprim”, “vepër”; “punë”. Karma është një parimi, ku qëllimi dhe veprimet e një individi ndikojnë në të ardhmen e atij individi. Por ka diçka...

Latest news

- Advertisement -spot_img