- Advertisement -spot_img

TAG

kembim

Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 korrik 2021

Valuta Blihet Shitet EUR 121.6 122.2 USD 103.1 103.8 GBP 141.3 142.4 CHF 111.6 112.6

Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 26 Qershor 2021

Valuta Blihet Shitet EUR 122.3 122.9 USD 102 103 GBP 141.9 142.8 CHF 111.2 112

As ankandi i Bankës së Shqipërisë nuk e ndali. Euro vazhdon të bjerë në pikiatë

As ankandet e Bankës së Shqipërisë për blerjen e euros nuk e kanë frenuar nënçmimin e monedhës europiane. Të hënën banka qendrore organizoi ankandin e...

Këmbimi Valutor, 20 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros e Paundit Britanik, ndërkohë Dollari e Franga Zvicerane kanë shënuar rritje. Më poshtë do të...

Njihuni me Këmbimin Valutor për ditën e sotme, 19 Qershor 2021

Ky është Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 19 Qershor 2021. Valuta Blihet Shitet EUR 122.3 122.9 USD 102.5 103.6 GBP 142 142.9 CHF 111.1 112.2

Këmbimi Valutor, 16 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do...

Njihuni me Këmbimin Valutor, 15 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do...

Këmbimi Valutor, 12 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do...

Këmbimi Valutor, 11 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do...

Njihuni me Këmbimin Valutor, 10 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros, Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane ka shënuar rritje. Më poshtë do të...

Latest news

- Advertisement -spot_img