Këmbimi Valutor, 11 Qershor 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.6 Shitet 101.3

Euro: Blihet 122.6 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 141.8 Shitet 142.5

Franga Zviceriane: Blihet 112 Shitet 112.8

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here