- Advertisement -spot_img

TAG

Kerkesa Ankimore

KAS verifikon kërkesat ankimore të depozituara nga KQZ, ja çfarë nuk pranoi

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve verifikoi elementët e formës dhe përmbajtjes së kërkesave ankimore të depozituara në KQZ. Në përfundim të verifikimit, KAS vendosi kthimin...

LSI kërkon shpalljen e pavleshmërisë së zgjedhjeve në dy qarqe të tjera

Lëvizja Socialiste për integrim ka depozituar pranë KQZ-së dy kërkesa ankimore. LSI kërkon shpalljen e pavlefshme të zgjedhjeve në qarkun Vlorë dhe Korçë. Po ditën...

PD kërkon përsëritjen e zgjedhjeve dhe ankimimet e partive të vogla, KQZ cakton relatorët

  Me anë të shortit, Komisioni i Qendror i Zgjedhjeve ka përcaktuar ditën e sotme relatorët për kërkesat ankimore në lidhje me zgjedhjet e 25...

Latest news

- Advertisement -spot_img