- Advertisement -spot_img

TAG

Kërkesë

ILD kërkesë për shkarkimin e gjyqtares Enkeleda Kapedani

Inspektorati i Larte i Drejtësisë ka depozituar këtë pasdite në Keshillin e Lartë Gjyqësor kërkesën për pezullimin dhe shkarkimin nga detyra të zv. kryetares...

Grupi i PD-së paraqet kërkesën për shtyrjen e datës së zgjedhjeve për kryetarin…

“Grupi për PD-në” paraqet kërkesën për shtyrjen e datës së zgjedhjeve për kryetarin: Vendimi i Këshillit Kombëtar është i pajustifikuar Kërkesa e Plotë Kërkesë Drejtuar: Kryetarit të Partisë...

Ambasada Amerikane i përgjigjet Prokurorisë në lidhje me kërkesën për Tom Doshin

Ambasada Amerikane i kthen përgjigje Prokuorisë së Përgjithshme në lidhje me Tom Doshin. Shkresa zyrtare e ambasadës në përgjigje të pyetjes së bërë nga Prokurororisë...

Cila është kërkesa e Prokurorisë për tre kontrollorët e arrestuar

Prokuroria e Tiranës ka derguar në Gjykatë kërkesën për tre kontrollorët e arrestuar dje. Seanca per caktimin e masës së sigurisë ndaj tre kontrollorëve do...

MASR lejon zhvillimin e ndeshjeve të sportit të basketbollit

Ministria e Arsimit, Sporteve dhe Rinisë ka vendosur zyrtarisht lejimin e zhvillimit të ndeshjeve të sportit të basketbollit. MASR iu dërgua një kërkesë me shkrim,...

Latest news

- Advertisement -spot_img