- Advertisement -spot_img

TAG

komisioni i venecias

Komisioni i Venecias/Ndryshimet në Kodin Zgjedhor jashtëzakonisht të nxituara

Komisioni i Venecias i ka dërguar palës shqiptare Opinionin për ndryshimet në Kodin Zgjedhor. Sipas këtij komisioni, ndryshimet në kod dhe në ligjin me...

Latest news

- Advertisement -spot_img