- Advertisement -spot_img

TAG

Komiteti Ekspertëve

Vendimi i ekspertëve, ja cilat qytete futen në zonën “e kuqe”, “portokalli” dhe “të verdhë”. Oraret e lëvizjeve

Shefja e ISHP, Silva Bino ka zbuluar vendimin e Komitetit të Ekspertëve për të bërë ndarjen e qyteteve sipas rritjeve të rasteve në zonën...

Latest news

- Advertisement -spot_img