- Advertisement -spot_img

TAG

Kremtimi i Pashkëve

Nis kremtimi i Pashkëve Katolike/ Ruçi : Pashkët simbolizojnë rilindjen, besimin dhe triumfin e jetës

Besimtarët Katolikë kanë nisur kremtimin e Pashkës në Katedralen e Shën Pjetrit në Tiranë. Me maska dhe me një pjesëmarrje të ulët ata kryen ritualin...

Latest news

- Advertisement -spot_img