- Advertisement -spot_img

TAG

lëshim bërthamor

Alarm për lëshim bërthamor,Komanda Strategjike e SHBA-së shpjegon misterin

Disa menduan se ishte një kod për lëshim bërthamor; të tjerë se faqja e Pentagonit ishte hakuar. Pati dhe nga ata qe e konsideruan një...

Latest news

- Advertisement -spot_img