- Advertisement -spot_img

TAG

lisander hoxha

Lisandër Hoxha kërkon largimin e demokratit: “Çfarë borxhi i kemi ne më shumë Lulzim Bashës?!”

Ish-nënkryetari i Forumit Rinot të Partisë Demokratike, Lisandër Hoxha, në një intervistë , tha se humbja e zgjedhjeve nga PD është e tmerrshme, dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img