- Advertisement -spot_img

TAG

Lisen Bashkurti

Nga Mostari në Ibër: ‘Ballkani i Hapur’ me Ura që ndajnë

Prof. Dr. Lisen Bashkurti ' Federata Ballkanike', ' Mreteria Serbo-Kroato- Sllovene', 'Jugosllavia e Pare', 'Federata Jugosllave Socialiste', 'Jugosllavia e Mbetur', 'Unioni Serbi-Mali i Zi', 'Bota...

Bashkurti tregon efektet që sjell takimi mes Biden dhe Putin

Ish-diplomati Lisen Bashkurti ka folur lidhur me takimin e Presidentit Biden me Presidentin rus, Vladimir Putin, i zhvilluar ditën e djeshme në Gjenevë. Bashkurti ka...

Latest news

- Advertisement -spot_img