- Advertisement -spot_img

TAG

loder seksi

Policia gjermane alarmohet nga granata e gjetur,por ishte thjesht një lodër seksi

Në pyjet e qytetit të Passau,pranë kufijve të Gjermanisë me Austrinë dhe Republikën Çeke u gjet një granatë dore e cila alarmoi policinë gjermane.Por...

Latest news

- Advertisement -spot_img