- Advertisement -spot_img

TAG

maskim

Rihanna maskohet në protestë,dikush nuk e njohu dhe i kërkoi emrin në Instagram

Ok, të gjithë e njohin RiRi-n, këtë s’e vëmë në dyshim! Por, kësaj here këngëtarja ishte maskuar për të marrë pjesë në një protestë të...

Latest news

- Advertisement -spot_img