- Advertisement -spot_img

TAG

Media sociale

Cila është arsyeja që burrat i adhurojnë gratë me forma të theksuara?

Burrat vërtet i pëlqejnë gratë me masë ‘plus size’ dhe me dëshirë i ndajnë arsyet në mediet sociale Duket se trupi nuk është mënyra e...

Latest news

- Advertisement -spot_img