- Advertisement -spot_img

TAG

mesim shkolla

Zbardhet urdhri i komitetit/ Çfarë do ndodhë me shkollat dhe qytetet më të rrezikuara nga Covid

Pa asnjë të dhënë mbi incidencën e transmetimit të virusit gjatë orëve të natës, bazuar vetëm në eksperiencën e vendeve të tjera dhe rekomandimin...

Latest news

- Advertisement -spot_img