- Advertisement -spot_img

TAG

MINISTRIA E IFRASTRUKTURES

Shpallet fituesi për portin turistik,do kalojë te privati për një periudhë 35-vjeçare

Shpallet kompania fituese e koncesionit “Për projektimin, ndërtimin, operimin, mirëmbajtjen dhe transferimin e një porti turistik në qytetin e Vlorës”. Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë...

Latest news

- Advertisement -spot_img