- Advertisement -spot_img

TAG

mosha

Gjermania vendos të përdorë vaksinën AstraZeneca, kush janë moshat që do të vaksinohen

  Mungesat fillestare të furnizimit dhe pengesat burokratike bënë që Gjermania, e cila ka ekonominë më të madhe të Europës, të fillonte me vonesë fushatën...

Riinfektimi me Covid ndodh shumë rrallë, por ja kush është grupmosha më e rrezikuar.

Riinfektimi me Covid ndodh shumë rrallë, por ja kush është grupmosha më e rrezikuar. Riinfektimet nga Covid-19 janë relativisht të rralla, por janë më të...

Fotot që tregojnë se gratë bëhen më të bukura me kalimin e moshës.

Përceptimi i njerëzve për bukurinë ka ndryshuar ndër breza, por a e dini se me rritjen e moshës së jetëgjatësisë dhe bukuria përsoset e...

Saaa? Në qoftë se mendoni se mund jeni i mirë në gjetjen e moshës provojeni!

Shpeshherë disave mund t’ju ketë ndodhur ta keni pasur të vështirë të gjeni moshën e dikujt, ndërkohë që disa të tjerë e kanë gjetur...

Latest news

- Advertisement -spot_img