- Advertisement -spot_img

TAG

musa ulqin edi rama votat kuvendi

Hoqi Musa Ulqinin dhe Anastas Angjelin për t’i gjetur një vend në lista/ Rama falenderon profesorin që mori nga LSI-ja dhe i dha votat...

Hoqi Musa Ulqinin dhe Anastas Angjelin për t’i gjetur një vend në lista/ Rama falenderon profesorin që mori nga LSI-ja dhe i dha votat...

Latest news

- Advertisement -spot_img