- Advertisement -spot_img

TAG

njoftim

Angela Merkel vizitë lamtumire në Ballkan, zbulohet fokusi i bisedimeve në Tiranë

  Më 13 dhe 14 shtator, kancelarja Angela Merkel zhvillon një turne lamtumire në Ballkanin Perëndimor. Më 14 shtator, Kancelarja do të takojë krerët e qeverive...

OSHEE njofton qytetarët: Këto zona në Tiranë nesër do të mbeten pa energji elektrike

OSHEE ka njoftuar qytetarët se ditën e nesërme me 31 gusht, në disa zona të Tiranës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për...

OSHEE njofton banorët e këtyre zonave në Tiranë: Nesër stakohet energjia elektrike

OSHEE njofton se ditën e nesërme do të stakohet energjia elektrike në disa zona të Tiranës për shkak të investimit për mirëmbajtjen e kabinave. Stakimi...

OSHEE njofton qytetarët e Tiranës: Nesër këto zona do mbeten pa energji elektrike

OSHEE ka dhënë një njoftim të rëndësishëm për qytetarët e Tiranës, pasi ka njoftuar se ditën e nesërme do të ndërptritet energjia elektrike në...

OSHEE jep njoftimin: Nesër do të mbeten pa energji këto zona të Tiranës

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se ditën e nesërme në Tiranë do të ketë stakim të energjisë elektrike. OSHEE bën me dije energjia...

OSHEE jep njoftimin për qytetarët e Tiranës: Nesër do të ketë ndërprerje të energjisë në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se , ditën e nesërme, në disa zona të Tiranës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. OSHEE...

OSHEE jep njoftimin për qytetarët: Këto zona në Tiranë nesër do të mbeten pa drita

OSHEE ka njoftuar qytetarët se ditën e nesërme disa zona në kryeqytet do të mbeten pa drita për shkak të punimeve për mirëmbjatjen e...

OSHEE: Nesër këto zona në Tiranë do të mbeten pa drita

OSHEE ka bërë me dije se ditën e nesërme në disa zona të Tiranës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të...

OSHEE njofton qytetarët e Tiranës: Këto zona do mbeten pa energji elektrike ditën e nesërme

Energjia elektrike do të ndërpritet për disa orë në disa zona të Tiranës ditën e nesërme. Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se kjo...

Greqia jep njoftimin e rëndësishëm për shqiptarët: Ja pikat kufitare nga ku mund të kalohet lirshëm

Të gjithë shtetasit shqiptarët, të cilët do duan të udhëtojnë për në Greqi dhe anasjelltas tanimë kanë edhe një pikë tjetër kufitare nga ku...

Latest news

- Advertisement -spot_img