- Advertisement -spot_img

TAG

olsion cela

Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Cela i kërkon Inspektorit të Lartë të Dretësisë inspektime në 7 prokurori

    Në një njoftim bëhet me dije se Çela ka kërkuar inspektime në në prokuroritë pranë Gjykatave të Shkallës së Parë Tiranë, Durrës, Elbasan, Fier,...

Hetimi i krimeve zgjedhore të 25 Prillit, Olsian Çela zbarkon në Fier

  Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela ka zhvilluar ditën e sotme një takim me vartësit e tij në prokurorinë e Fierit. Në përfundim të takimit...

Deklaratë e Prokurorit të Përgjithshëm drejtuar drejtuesve të prokurorive

  Prokurori i Përgjithshëm dhe prokuroritë e juridiksionit të përgjithshëm në kuadër të procesit zgjedhor kanë marrë një sërë masash administrative dhe procedurale për periudhën...

Latest news

- Advertisement -spot_img