- Advertisement -spot_img

TAG

opsion

Si Facebook ju gjurmon në çdo vend ku ju shkoni. Ja si mund ta ndaloni këtë gjë

Nëse përdorni aplikacionin Facebook në celular, ai do të gjurmojë vendndodhjen tuaj dhe do të dijë çdo vend ku ju shkoni, edhe kur...

Latest news

- Advertisement -spot_img