- Advertisement -spot_img

TAG

OSCE

OSCE dhe ODIHR ”zbarkojnë” në qendrën 48

Sot qytetarët shqiptarë do t’iu drejtohen qendrave të votimit, për të zgjedhur partinë dhe kandidatin e tyre të preferuar, në listat e qarqeve, që...

OSCE dhe ODIHR ”zbarkojnë” në qendrën 48

Sot qytetarët shqiptarë do t’iu drejtohen qendrave të votimit, për të zgjedhur partinë dhe kandidatin e tyre të preferuar, në listat e qarqeve, që...

Latest news

- Advertisement -spot_img