- Advertisement -spot_img

TAG

pandemi lindje

Parashikimi i shkencëtarëve: Çfarë do ndodhë me martesat dhe lindjet pas pandemisë?

  Pasojat psikologjike të pandemisë së koronavirusit do të jenë të mëdha paralajmërojnë shkencëtarët. Ato mendojnë se për këtë arsye, ajo që do të shohim...

Latest news

- Advertisement -spot_img