- Advertisement -spot_img

TAG

pergjues

Programi që “i kalli datën” të gjithëve, si funksionon “sundimtari” i përgjimit

Çfarë ka ndodhur? Aktivistë, gazetarë dhe politikanë në të gjithë botën janë përgjuar përmes telefonit, u raportua së fundmi, duke ngritur shqetësimet për mosrespektimin e...

Latest news

- Advertisement -spot_img