- Advertisement -spot_img

TAG

Philip Kosnett

SHBA: Armiku më i madh i Kosovës është vetëkënaqësia

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philip Kosnett ka qenë i drejtpërdrejt dhe shumë i prerë në deklaratat e tij në një intervistë për Radio...

Latest news

- Advertisement -spot_img