- Advertisement -spot_img

TAG

Planeti TOI-1431b

“Ferri”,planeti i ri një kërcënim për Tokën

Planeti TOI-1431b është gati 500 vjet dritë nga Toka dhe ka karakteristika të tjera të pazakonta.Një ekip astronomësh në të gjithë botën kanë zbuluar...

Latest news

- Advertisement -spot_img