- Advertisement -spot_img

TAG

platforme

Të çmendur pas video-lojërave dhe filmave? Netflix vjen me risi befasuese

Platforma gjigande ka konfirmuar se përdoruesit e saj do të kenë akses edhe në video-lojëra, pa asnjë kosto shtesë. Në një letër drejtuar investitorëve, kjo...

Latest news

- Advertisement -spot_img