- Advertisement -spot_img

TAG

polici elbasan

Njoftim i Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan për oraret e lëvizjes së qytetarëve, funksionimin e bareve dhe restoranteve si dhe aktiviteteve të tjera

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan Nisur nga situata e pandemisë, me qëllim parandalimin e përhapjes së infeksionit Covid-19, bëjmë me dije qytetarët e Qarkut...

Latest news

- Advertisement -spot_img