- Advertisement -spot_img

TAG

presion gjaku

Ky është fruti që ul presionin e gjakut për vetëm dy orë

Presioni sistolik i gjakut, nivelet e insulinës dhe përqendrimi i insulinës në të rriturit me sindromën metabolike zvogëlohen duke marrë qershi të larmisë Montmorency, sipas një...

Latest news

- Advertisement -spot_img