- Advertisement -spot_img

TAG

probleme kyc

PD firmos marrëveshje me Sindikatat e Pavarura

Partia Demokratike e Shqipërisë dhe Bashkimi i Sindikatave të Pavarura Shqiptare kanë firmosur sot marrëveshjen për zgjidhje e disa problemeve kyçe të punëtorëve nga...

Latest news

- Advertisement -spot_img