- Advertisement -spot_img

TAG

probleme pajisjesh

Nisin vonesat e para/ Vonesa në hapjen e qendrave të votimit në Vlorë, probleme me paisjet e identifikimit në Gjirokastër

  Teksa ka nisur orari zyrtar i votimit në të gjithë vendin, janë ndeshur dhe problemet e para sa i takon teknologjisë së identifikimit elektronik...

Latest news

- Advertisement -spot_img