Nisin vonesat e para/ Vonesa në hapjen e qendrave të votimit në Vlorë, probleme me paisjet e identifikimit në Gjirokastër

0

 

Teksa ka nisur orari zyrtar i votimit në të gjithë vendin, janë ndeshur dhe problemet e para sa i takon teknologjisë së identifikimit elektronik të zgjedhjësve si dhe vonesat në hapjen e QV-ve.

Në Gjirokastër dhe në Tepelenë janë 3 qëndra votimi që kanë probleme me paisjet që lexojnë kartat e identitetit.

Po ashtu në Vlorë ka pasur vonesa në hapjen e qendrave të votimit që janë pranë Universitetit.

Ndërkohë që pa probleme derimë tani paraqiten qytetet e tjera të vendit, përfshirë Shkodrën, Durrësin apo Elbasanin.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu