- Advertisement -spot_img

TAG

punonjes publik

Taksistët dhe punonjësit e transportit publik kërkojnë të vaksinohen (ARSYEJA)

  Vaksinimi në qytetin e Fierit vijon normalisht në çadrat e vendosura në sheshin e qytetit. Aktualisht po kryhet vaksinimi për të gjitha kategoritë me...

Latest news

- Advertisement -spot_img