- Advertisement -spot_img

TAG

punonjesit

Kim paditet nga punonjësit e saj: Nuk na lë të ushqehemi

Shtatë ish-anëtarë të stafit të kopshtarisë dhe mirëmbajtjes së rezidencës së Hidden Hills akuzojnë Kim Kardashian për mospagimin e pagave, orët shtesë dhe sjelljen e keqe, madje...

Latest news

- Advertisement -spot_img