- Advertisement -spot_img

TAG

rajone

9 rajone në Itali në gatishmëri për rënien e raketës kineze. Në hartën e rrezikut edhe Shqipëria

Autoritetet italiane janë vënë në lëvizje dhe janë mobilizuar për raketën kineze e cila ka dalë jashtë kontrollit dhe do të bjerë në tokë....

Latest news

- Advertisement -spot_img