- Advertisement -spot_img

TAG

rudina çollaku

Forumi i Stokholmit për Paqe dhe Zhvillim, shqipëria përfaqësohet me organizatën nga Elbasani, Rudina Çollaku

  Në Forumin e Stokholmit 2021 për Paqen dhe Zhvillimin, Shqipëria u përfaqësua nga Qendra e Gruas për Zhvillim e Kulturë, me qendër në Elbasan.   Në...

Latest news

- Advertisement -spot_img